Kakemeny

 Alle kaker lages fra bunnen av med kun de beste råvarene .

Kom gjerne med ditt eget forslag hvis du ikke finner yndlings smaken din !

Sjokoladekake

 fyllt med : 

– Oreofyll og melkesjokoladekrem (fløtebasert)

– Oreokrem og bringebærmousse

– Klassisk sjokoladesmørkrem med belgisk sjokolade ( anbefalt for 3D kaker )

– Vaniljekrem og bringebær/jordbærmousse

– Sveitsisk marengssmørkrem (SMBC) smaksett med  

(jordbær / vanilje / sjokolade eller salt karamell /sjokolade)

– Salt karamell og sjokoladesmørkrem

– “Sjokoladetrio” (eggedosis smørkrem med hvit , mørk og melkesjokolade)

Red Velvet

fyllt med :

– Mascarpone og philadelphia ostekrem ( med hint av sitron ) 

– Bringebærfyll og ostekrem 

– Pasjonsfrukt ostekrem

– Hvit sjokolade ostekrem

  

Vaniljekake

fyllt med :

– Bringebærmousse og hvit sjokoladekrem (fløtebasert)

– Sitron ostekrem og jordbærbiter

Sukkerbrød 

fyllt med :

– Vaniljekrem og jordbærmousse

– Vaniljekrem , bringebærmousse og Daim kuler

Gulrotkake 

– A la R.O.O.M med hint av sjokolade /grønn eple / krydder og ostekrem

– Lett og luftig med hvit sjokolade ostekrem

– Med pekannøtter og salt karamell ostekrem

Trekk og pynt til kaker 

– Fondant

– Sukkerpasta

– Hjemmelaget sjokoladepasta (modeling chocolate)

– “Pals” marsipan etter forespørsel

Alternativ finish til kaker uten trekk 

– “Naked”/ “semi naked “

– Sjokolade ganache (hvit/melk/mørk) 

 – Ostekrem eller smørkrem ( SMBC ) med forskjellige tekstur og effekter 

– Sjokolade “velour” ( blanding av smeltet kakaosmør og sjokolade  ) 

Dessertkaker 

– Sukkerbunn med sitronskall , jordbærfyll og hvit sjokolade ostekrem

– Kakebunn med pistasj , bringebærfyll og ostekrem

– Mandelbunn med kirsebærfyll og ostekrem

– “Snikers” sjokoladekake med karamell / chantilly mousse og salte peanøtter

( garnish : sjokolade/karamell drip , karamellpopkorn etter ønske)